Англия жени – Камерун жени 23 Юни

Двубоят между Англия жени – Камерун жени ще се проведе на 23 юни (неделя) от 18:30 часа в среща от Световното първенство за жени 2019. Това беше сравнително опростена, ако не и впечатляваща групова кампания за Англия, която спечели три от три мача като гостуващ отбор към последните 16.

Коефициентът за победа на Англия е 1.12. Равенството в сблъсъка е оценено на 8.50Залози за това Камерун да победят се приемат с коефициент 17.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Англия жени – Камерун жени: Двубой статистика

Англия са в победна серия от 3 мача.

Англия жени – Камерун жени: Прогноза

В залаганията Англия да вкара над 3.5 гола хваща окото. Както беше засегнато по-горе, Холандия наистина трябваше да вкара четири или пет срещу слабата обратна линия на Камерун, докато дори Нова Зеландия се впусна в многобройни обещани позиции, толкова много, че една страна като Англия, пълна с офанзивно качество, изглежда на добра цена да натрупате целите.
bet-bg

betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG