bet365 poker


Покерът е една от най-бързо развиващите се игри в света. Букмейкъри и компании инвестират милиони годишно в този спорт за може той да се развира качествено. Понякога лошия късмет играе роля в нашите загуби.Но в повечето случаи, това, което се нуждае от корекция е нашата игра, съзнание или психология. Ако не анализирате внимателно загубите си то вие сте обречени да ги повтаряте.

За да се избегне този проблем, ето едно просто упражнение от д-р Карднър в три стъпки, които могат да променят вашето покер развитие завинаги.

ВХОД към bet365 Покер


1. Водете си покер дневник(първо правило в покера)

Свикнете да запазите покер забележки, като отбелязва не само води, но и три други видове информация.

– опишете подробно загубените ръцете в покера. Включва всички съответни подробности (стаковете, позицията и други дейности). Колкото повече подробности, които добавяте, толкова по-добре е за Вас.

2. Анализирайте всяка ръка

Анализирайте всяка ръка за възможностите за подобрение и записвайте това, което трябва да се промени. Забелязваш ли всякакви възможности за развитие на покер ръката? Има ли конкретна грешка, която може да се случи и заслужава ли си риска в тази poker ситуация? Задайте си тези въпроси и обърнете внимание на отговорите.

bet365 poker online

3. Записвайте конкретните действия

Запис на конкретните действия, които трябва да бъдат извършени, за да направите промени в начина си на мислене, чувствата и поведението. Това може да е най-трудната част от упражнението, но усилията за подобрение може да бъдат много възнаградени.

bet365 poker – BETBG.TV

DMCA.com Protection Status