Дефенса и Джустиция – Бока Хуниорс 07 Октомври bet-bg

Двубоят между Дефенса и Джустиция – Бока Хуниорс ще се проведе на 07 октомври (понеделник) в 02:00 часа след полунощ в мач от Суперлига на Аржентина. Екшънът от Суперлига Аржентина в понеделник приветства Дефенса и Юстиция в битка с Бока Хуниорс в Естадио Норберто „Тито” Томагело.

Коефициентът за победа нa Дефенса и Джустиция е 3.75. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.25. Коефициентът за победа на Бока Хуниорс е 2.05. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Дефенса и Джустиция – Бока Хуниорс: Двубой статистика

Статистиката на Дефенса и Жустиция като домакин този сезон: 0-1-3.
Статистиката на Бока Хуниорс като гост този сезон: 3-1-0.
Дефенса и Жустиция са в серия от 5 поредни домакински срещи без победа.

Дефенса и Джустиция – Бока Хуниорс: Прогноза

Като има предвид всичко, подкрепянето на победа от Бока изглежда правилният залог за мача, доколкото залаганията отиват в тази насока.
bet-bg

betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG