Кения – Сенегал понеделник 01 Юли

Двубоят между Кения – Сенегал ще се проведе на 01 юли (неделя) от 22:00 часа в среща за Купата на Африканските нации. След като загуби втората си групова фаза за Африканска купа на нациите, Сенегал се нуждае от победа от срещата в понеделник с Кения. Те ще се изправят с другата страна в групата си.

Коефициентът за победа на Кения е 10.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00Залози за това Сенегал да победят се приемат с коефициент 1.40. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Кения – Сенегал: Двубой статистика

Сенегал разполага с отряд, способен да предизвика предизвикателство за слава в Египет това лято. Въпреки това, талантливият им екип претърпя неуспех последния път.

Кения – Сенегал: Прогноза

Ние се борим да видим Кения, която ще окаже голямо влияние в бъдеще. Сенегал стартира тази група с победа с 2:0 над Танзания – докато спечелиха до  нула в пет от шестте си квалификации – така че очакваме те да могат да затворят Кения в този сблъсък. Ще заложим за Сенегал, за да спечелят до нула в понеделник.

bet-bg

betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG