Атлетико в опит да превземе „Камп Ноу“

Столичани не са триумфирали в арената на Барселона от 2006 г. насам.

Испанския първенец Барселона е домакин на Атлетико Мадрид в сряда от 23:00 часа българско време в голямото дерби от междинния пети кръг в Ла Лига. Барселона не познава поражението от столичани в своята крепост „Камп Ноу“ от февруари 2006 г. насам или в продължение на 15 мача във всички състезания.

Залози затова Барселона да ликува с трите точки в мача се приемат с коефициент1.57. Вероятността Атлетико да прекъсне неуспешната си серия в каталунската столица като се поздрави с победата е оценена на 5.75. Ставката затова да видим общо над 2.5 гола в предстоящото футболно зрелище е 1.80.

Барселона претърпя изненадваща загуба с 1:2 в трети кръг от новака Алавес, но след това реагира повече от адекватно с разгромни победи с 7:0 над Селтик в Шампионската лига и с 1:5 във визитата си на Леганес. В защитен план „каталунците“ показват някои колебания на моменти, като опазиха мрежата си без попадение само в два от предишните си пет двубоя.

Луис Енрике няма проблеми с контузени футболисти към този момент. Ударното трио на тима в състав Луис Суарес (1.80 да се разпише), Лионел Меси и Неймар ще се опита да се открои с поредния си футболен рецитал пред противниковата врата. До момента Суарес и Меси имат по четири попадения в първенството, а Неймар е отбелязал един гол.

Атлетико Мадрид стартира кампанията с две разочароващи ремита, но в последните два кръга от испанския шампионат размаза Селта Виго като гост с 0:4 и Спортинг Хихон у дома с 5:0. „Дюшекчиите“ са инкасирали само една загуба в изминалите си 12 мача в първенството, а от старта на кампанията са допуснали само един гол във вратата си (5.50 да не допуснат гол срещу Барса).

Тиаго, Алесио Черчи и Карлос Моя са с контузии в лагера на гостите от Мадрид. Намиращият се в забележителна форма Антоан Гризман (3.25 да се разпише) ще бъде основна грижа за противниковата отбрана. Кевин Гамейро и Яник Караско се очаква да партнират на французина в атака, а зад тях „конците ще дърпат“ Коке, Габи и Саул Нигес.

Не забравяйте, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.