Байерн (Мюнхен) проучва възможността да привлече младата звезда на Валенсия Карлос Солер

Ръководството на Байерн (Мюнхен) проучва възможността да привлече младата звезда на Валенсия Карлос Солер. Сспооред информация на „Levante“, баварците виждат в лицето на 20-годишния халф бъдещ заместник на ветерана Чаби Алонсо, който обяви, че прекратява кариерата си в края на сезона.

Солер е част от първия състав на „прилепите“ отскоро, но вече загатна, че притежава огромен потенциал. В 16 изиграни мача в Ла Лига той има 3 гола и една асистенция. Преди няколко дни талантът блесна с прекрасно попадение, донесло победата с 3:2 над Селта.

В Испания сравняват Солер с Давид Силва. Неговият договор на „Местайя“ е до 2018 година, а откупната му клауза е 30 млн. евро.3. Няма съмнение, че Формула 1 е бърз, очарователен, зашеметяващ и вълнуващ спорт. Усещането е още по-неописуемо, когато сте заложили на любимия си спорт с Bet365 Live In-Play. Независимо дали Ви харесва да залагате на Формула 1 или го правите само за забавление, ние Ви предоставяме пълен набор от информация с актуални новини всеки ден. От една страна това е един сравнително лесен спорт (коли карат в кръг, първият който финишира е победител), но от друга страна е изключително сложен, който понякога има неразличими правила и регламенти. Въпреки това, за щастие залагането се установява на първата част от този спорт, а именно без да се налага да усвоявате тънкостите на този спорт (нека това оставим на състезателните инженери). Всеки тип знания, свързани със залагането са от полза и Ви доближават до печалбата. Така че колкото повече знаете и разбирате, толкова по-вероятно е да спечелите.
Тенис