Грешките в защита и пропуските в нападение основният проблем на Манчестър Сити

Грешките в защита и пропуските в нападение бяха основният проблем на Манчестър Сити срещу Монако, заяви бранителят на англичаните Джон Стоунс след отпадането от Шампионската лига по футбол. Сити отстъпи с 1:3 като гост и загуби с общ резултат 6:6.

„Допуснахме твърде много грешки, което определено не ни се случва често. Не бяхме на ниво през първото полувреме, не създадохме достатъчно положения и не бяхме солидни в играта си в защита“, каза защитникът Джон Стоунс.

„Второто полувреме не отговаря на резултата, защото ние бяхме отборът, който всички познават през този сезон. Трябваше да вкараме, така че ни е трудно да приемем загубата. Заслужавахме да се класираме в следващия кръг“, добави той.Нека Ви напомним, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Тук можете да откриете предстоящи спортни събития, които ще бъдат предавани пряко. Това означава, че най-популярните събития от света на спорта ще бъде само на един клик разстояние.
1.2 Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития, но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.