Григор Димитров и Рафаел Надал ще имат чисто нова визия от Nike

Григор Димитров и Рафаел Надал ще имат чисто нова визия от Nike за предстоящия сезон на клей. От компанията производител на спортните екипи се похвалиха с новата си колекция за мачовете на тази настилка за няколко тенисисти: Гришо, Надал, Роджър Федерер, Ник Кирьос, Джак Сок, Хуан Мартин дел Потро, Бърнард Томич, Борна Чорич, Тейлър Фриц и Франсес Тиафо.

Григор и Надал ще бъдат с тениски в тъмно лилаво с черен кант на ръкава плюс изцяло черни гащета. За Федерер и Кирьос пък са определени екипи в по-класически стил и черно-бели цветове.

За Димитров се подчертава, че освен лилавата тениска, за него са специално изработени спортните обувки Zoom Vapor, с които „ще преследва топките на корта“.Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Тук можете да откриете предстоящи спортни събития, които ще бъдат предавани пряко. Това означава, че най-популярните събития от света на спорта ще бъде само на един клик разстояние.
1.2 Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития, но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.