Джосеп Гуардиола доволен от категоричния успех с 3:0 над Саутхамптън

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола остана много доволен от категоричния успех с 3:0 над Саутхамптън. Той е радостен, че тимът му взе важни три точки и е във форма преди градското дерби с Манчестър Юнайтед, което той определи като „финал“.

„Много съм доволен, че играхме толкова добре. След 10 дни ни предстои финал срещу Манчестър Юнайтед. Затова бе важно да победим. През първото полувреме ни бе трудно да намираме пространства в предни позиции, но въпреки това имахме своите шансове.

През втората част вкарахме от статично положение и това принуди съперника да ни пресира повече, а така можехме да използваме контраатаки, в които Лерой, Кевин и Давид са толкова силни. Компани ни липсваше много през сезона досега. Той е истински защитник. Да се надяваме, че ще бъде здрав до края на кампанията, защото е много важен играч за нас“, заяви Гуардиола.4. Bet365 Ви дава шанс да спечелите бонус до 50% за множествен залог, включващ мачове от всички силни тенис турнири. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог преди мач с 2 или повече селекции на пазарите Да Спечели Мача, Победител в Първи Сет или Залози за Сет за мачовете по единично и двойки от турнирите за Големия Шлем, АТП, УТА или Чалънджър, както и мачовете по единично и двойки за Купа Дейвис, Фед Къп и Хопман Къп. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250 000лв. Не забравяйте, че колкото повече залагате, толкова повече се увеличават шансовете Ви за печалба.
Ръгби
5.1 Bet365 предоставя на вашето внимание офертата Нов Шанс в Продълженията, с която имате още един шанс за печалба ако ръгби мач стигне до продължения. Ако мач от Ръгби Лийг или Ръгби Юниън стигне до продължения, и Вашият залог не е бил уреден като печеливш за редовното време, този залог
остава а..