Джузепе Роси претърпя поредно огорчение в своята кариера, след като беше диагностициран със скъсани кръстни връзки

Нападателят на Селта Джузепе Роси претърпя поредно огорчение в своята кариера, след като беше диагностициран със скъсани кръстни връзки на лявото коляно. Италианският стрелец ще липсва от терените между шест и седем месеца, след като получи тежката контузия във вчерашния мач с Ейбар. Преди това 30-годишният футболист на три пъти къса кръстни връзкi на другото коляно – дясното.

Предстои операция, след която ще започне продължителното възстановяване. През октомври 2011 година Роси скъса връзки с екипа на Виляреал. През април 2012-а, прясно възстановен, Джузепе отново нарани зловещо същото коляно. През 2014 италианецът падна в „лазарета“ на Фиорентина.4. Bet365 Ви дава шанс да спечелите бонус до 50% за множествен залог, включващ мачове от всички силни тенис турнири. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог преди мач с 2 или повече селекции на пазарите Да Спечели Мача, Победител в Първи Сет или Залози за Сет за мачовете по единично и двойки от турнирите за Големия Шлем, АТП, УТА или Чалънджър, както и мачовете по единично и двойки за Купа Дейвис, Фед Къп и Хопман Къп. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250 000лв. Не забравяйте, че колкото повече залагате, толкова повече се увеличават шансовете Ви за печалба.
Ръгби
5.1 Bet365 предоставя на вашето внимание офертата Нов Шанс в Продълженията, с която имате още един шанс за печалба ако ръгби мач стигне до продължения. Ако мач от Ръгби Лийг или Ръгби Юниън стигне до продължения, и Вашият залог не е бил уреден като печеливш за редовното време, този залог
остава а..