Изабелла Шиникова и Джулия Терзийска се класираха за четвъртфиналите на двойки на турнира по тенис на твърди кортове

Изабелла Шиникова и Джулия Терзийска се класираха за четвъртфиналите на двойки на турнира по тенис на твърди кортове в Истанбул (Турция) с награден фонд 60 хиляди долара.

Шиникова и Магдалена Фрех (Полша) победиха Олга Дорошина (Русия) и Вера Лапко (Беларус) с 6:3, 2:6, 10-8, а следващите им съпернички ще бъдат поставените под номер 3 рускини Ксения Ликина и Полина Монова. Участващите с „уайлд кард“ Терзийска и Ана Врълич (Хърватия) пък се наложиха над украинките Олга Янчук и Валерия Страхова с 6:2, 6:3.

В надпреварата на сингъл Терзийска, „щастлива губеща“ от квалификациите, отпадна във втория кръг след поражение по-рано днес от водачката в схемата Катерина Козлова (Украйна) с 3:6, 1:6.Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Тук можете да откриете предстоящи спортни събития, които ще бъдат предавани пряко. Това означава, че най-популярните събития от света на спорта ще бъде само на един клик разстояние.
1.2 Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития, но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.