Какво казват треньорите на Португалия и Уелс преди мача?

„Фернандо Сантос“, треньор на Португалия:

Ние сме отговорни за писането на собствената ни история. Историята и традициите са важни за хората и страните, и това ни помага в момента да нпишем нова глава в исорията. Това е гигантска стъпка към нашата цел срещу невероятно силните противници. Мачът ще бъде сложен, но ние имаме таланта да го спечелим.Това не е за Кристиано срещу Бейл, все пак. Всички четири отбора в полуфиналите и всеки играч, те имат една и съща цел. Уелс са много добра страна, технически. Научих много от Jimmy Хейгън [английски мениджър в Бенфика, когато Сантос беше в края на тийнейджърските си години]; Британската школа на футбола е много важно за мен. Уелс са много добри в това.

Уелс са имали невероятна кампания. Те дойдоха с трудна група и победиха Белгия, No1-класира отборът [в Европа] 3-1! Аз много се възхищавам на Крис Колман – говорихме веднъж или два пъти, когато той е бил в Гърция. Разбирам защо той казва, че сме фаворити. Обзалагам се, че той не казва на играчите си, какво мисли.

Крис Колман, мениджър на Уелс

Ние вярваме един в друг. Португалия са наясно с това какво са полуфиналите. Ние няаме нищо против да сме аутсайдерите. Става дума за моите играчи, знаейки, че те са в безопасност в ръцете един на друг. Ще покажеш това днес на терена.

Никога не съм мислил за полуфиналите [Преди евро 2016]. Когато си мислих за турнира и погленех групата в която сме попаднали, си казах, че сме състояние да изпаднем от групата. Познавам футбола доста добре и всичко което може да се случи в него, но ако трябва да съм честен бях подготвен да излезем от групата.

Всеки в отбора сияеше след всяка наша победа. Но нашия отборен дух беше зароден в черните дни когато нещата не бяха толкова розови за нас. Всичко зависи от играчите. Дори да си най-добрия треньор в света, ако ти нямаш правилните играчи, тогава всичко е просто едно нищо. Аз съм късметлия!

Ето и какви са коефицентите за двубоя при букмейкъра Bet365 спортни залози:

коефиценти-бет365

Бет БГ

Save

Save

Save

Save