Кобрата готви мач в „Арена Армеец“ на 3 декември

Българската звезда в тежка категория Кубрат Пулев и екипът му подготвят мач на 3 декември в столичната зала “Арена Армеец”. До края на седмицата трябва да стане ясно дали първата среща на Кобрата пред родна публика ще се състои.

Заложи bet365

Най-добрият ни професионален боксьор ще направи защита на пояса си от Европейския боксов съюз, който си върна след убедителна победа над Дерек Чисора. Предстои да се уточнят въпроси, свързани с телевизионните права. Текат преговори и с евентуален съперник на 194-сантиметровия софиянец.

Със сигурност Кобрата няма да се бие на този етап с шампиона на Международната боксова федерация Антъни Джошуа. Подобен мач се коментира от мениджъра на британеца Еди Хърн, който дори обяви, че българинът е най-вероятният му съперник. Пулев обаче може да се бие със световния шампион догодина. Той е претендент номер 1 за пояса му и според правилника трябва да получи шанс най-много след една доброволна защита.

Със сигурност пропада и очакваният сблъсък между Джошуа и Владимир Кличко. От щаба на украинската легенда обявиха, че той е получил контузия в прасеца. Хърн очаква боят между олимпийските шампиони в тежка категория да се състои през пролетта, но не в Манчестър, а на “Милениъм Стейдиъм” в Уелс. “Сигурен съм, че мачът ще се състои. Стадионът има покрив, така че ще ни спаси при евентуален дъжд”, предвидил е промоутърът на непобедения до момента Джошуа.

Вижте всички прогнози и залози за бойни спортове само по bet365.