Левски назначи официално нов маркетингов директор

Ръководството на Левски назначи официално маркетингов директор. Неговото име е Асен Василев. 47-годишният специалист вече бе представен на спортния директор Даниел Боримиров, треньора Николай Митов, като и на останалите служители в администрацията на 26-кратните шампиони. Василев е познато и утвърдено име в този бранш, като дълги години бе маркетингов директор в „Тойота“ и „Мазда“.

Заемал е последователно различни ръководни длъжности в „ТМ Ауто” ЕООД и “Тойота Балканс” ЕООД. От октомври 2006 година той е бил на поста старши продуктов и ПР мениджър на “Тойота Балканс” – дистрибутор на Toyota и Lexus. В началото на 2010 година е на позицията маркетинг директор в „Стар Моторс”, официален вносител на „Мазда“ за България.

Както е известно, бившият финансов директор Константин Баждеков, който бе в клуба от 1999 година, бе уволнен, а в същия момент бяха иззети функциите на единия изпълнителен директор Диана Иванова, като вече всичко ще минава през другия директор – Красимир Иванов.Нека Ви напомним, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.
Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.