Локомотив (Пловдив) приема Лудогорец в 1/4-финален сблъсък от турнира за Купата на България

Днес в 20:00 часа Локомотив (Пловдив) приема Лудогорец в 1/4-финален сблъсък от турнира за Купата на България. Този сблъсък може да се определи като финал преди финала. Два от фаворитите в турнира застават един срещу друг и няма да е изненада победителят от тази среща да триумфира и с трофея накрая.

Лудогорец в последните години е тотален господар в българското първенство, но в турнира за купата има какво да се желае. Разградчани имат само два трофея във витрината си и сега ще искат да прибавят ново отличие.

В същото време Локо все още не е вдигал купата. „Железничарите“ имат четири финала в историята си, но нито един триумф. Евентуална победа днес обаче до голяма степен ще разчисти пътя на смърфовете напред и затова те ще се хвърлят с всички сили да изненадат своя съперник.

В двата сблъсъка през този сезон между тези отбори се получиха доста интересни сблъсъци. Първата среща в Пловдив завърши с равенство 2:2, докато мачът в Разград бе спечелен трудно с 1:0 от домакините. Сега може да очакваме още един вълнуващ и оспорван двубой.

Треньорът на домакините Едуард Ераносян има само един проблем в състава си и той е свързан с наказанието на Стефан Йефтоски. Всички останали играчи са налични и вероятно на вратата ще стартира Ел Харуби, а пред него отбраната ще е изградена от Крумов, Котев, Везалов и Шоко. Траянов и Марчев ще са двойката опорни халфове, а пред тях в ролята на плеймейкър ще е Кики. По крилата ще оперират Бакалов и Мартинович, а атаката ще води Камбуров.

В състава на „орлите“ ще липсва само контузения Витиня. Треньорът Георги Дерменджиев се очаква да заложи на Ренан под рамката, а пред него в отбрана ще стартират Сисиньо, Паломино, Моци и Натанаел. Саша и Анисе ще действат в средата на терена, а Вандерсон и Кафу ще бъдат Кафу и Вандерсон. Атаката ще води Кешерю, а зад гърба му играта ще гради Марселиньо.

Букмейкърът bwin предлага коефициент от 5,00 за успех на Локо. Равенството е със ставка 3,75, а за успех на гостите може да залагате при 1,55.

Купа на България, 1/4-финал:

ЛОКОМОТИВ (Пловдив) – ЛУДОГОРЕЦ

Вероятни състави:

ЛОКО: Ел Харуби, Крумов, Котев, Везалов, Шоко, Траянов, Марчев, Бакалов, Мартинович, Кики, Камбуров

ЛУДОГОРЕЦ: Ренан, Сисиньо, Паломино, Моци, Натанаел, Анисе, Саша, Марселиньо, Вандерсон, Кафу, Кешерю

Стадион: „Локомотив“, Пловдив
Съдия: Ивайло Стоянов
Начало: 22:00 часа
Нека Ви напомним, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.
Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.