Манчестър Сити надигра с 3:1 Хъл Сити на „Етихад Стейдиъм“ в мач от 32-ия кръг на английската Висша лига

Отборът на Манчестър Сити надигра с 3:1 Хъл Сити на „Етихад Стейдиъм“ в мач от 32-ия кръг на английската Висша лига. „Гражданите“ остават четвърти в класирането към момента с 61 точки, докато „тигрите“ от Хъл се намират на 17-ата позиция с 30 точки. Ман Сити обаче е с мач по-малко от третия Ливърпул, който е с 63 точки.

Автогол на Ахмед Елмохамади в 31-ата минута даде аванс на „гражданите“ в резултата, а попадения на Серхио Агуеро (48) и Фабиан Делф (64) улесниха нещата за Ман Сити. Андреа Ранокия (85) стана автор на гола на утехата за гостите.

Играещият мач №300 за „гражданите“ Давид Силва имаше шанс да изведе напред тима си в началото на мача с удар отблизо, но швейцарският страж на гостите Елдин Якупович спаси, а след това Льорой Сане не успя да направи качествена добавка. В 29-ата минута Туре Яя отправи хубав изстрел от фаул към вратата на Хъл, но Якупович бе на мястото си и изби.

Две минути по-късно тимът на Пеп Гуардиола поведе с 1:0 в резултата, като това стана след автогол на Ахмед Елмохамади. Играчът на Хъл неволно отклони топката в собствената врата след центриране отдясно.

Веднага след автогола Умар Ниасе пропиля отличен шанс за изравняване на резултата, а малко след това Давид Силва не уцели вратата от изгодна позиция и пропусна да се разпише за 2:0.

Три минути след почивката Рахим Стърлинг проби отдясно и опита пас към Серхио Агуеро. Топката все пак достигна до аржентинския нападател и той успя да реализира попадение, с което авансът на „гражданите“ стана 2:0.

Веднага след това домакините пропуснаха възможност за 3:0, но в 64-ата минута все пак отбелязаха трети гол. Негов автор стана халфът Фабиан Делф, който след чудесна контраатака с удар от граництата на наказателното поле опъна мрежата зад Якупович.

До края на мача Ман Сити пропусна шансове за нови голове, а защитникът Андреа Ранокия с удар отблизо и лек рикошет успя да вкара гол за Хъл Сити, но това не промени нищо.1.2 Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития, но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.