Масимилиано Алегри не е притеснен от предстоящите два мача с Барселона в Шампионската лига

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че въобще не е притеснен от предстоящите два мача с Барселона в Шампионската лига. Той очаква да се получат два красиви двубоя и по-добрият тим да победи.

„Абсолютно не се притеснявам от срещите с Барселона. Очаквам да се получат два красиви мача. Уважаваме съперника, но сме подготвени добре за тези срещи. Важното е да не допуснем гол в първия мач. Трябва да опитаме и да отбележим, защото испанците са много опасни в атака.

Трябва да бъдем на ниво както в защита, така и в атака, защото битката за полуфинала ще продължи 180 минути. Когато играеш в този турнир, трябва да вярваш, че можеш да стигнеш до финала или възможно най-близо до него. Нормално е да бъде трудно, защото срещаме много силен отбор. Нужно е да покажем най-доброто в техническо, физическо и тактическо отношение. Ще имаме нужда и съперникът да няма късмет“, заяви Алегри.Нека Ви напомним, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.1.2 Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития, но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.