Мениджърът на Селтик Брендън Роджърс подписа нов четири годишен договор с клуба

Мениджърът на Селтик Брендън Роджърс подписа нов четири годишен договор с клуба. Той ще остане в Глазгоу до лятото на 2021 година. Още в първия си сезон начело на тима Роджърс стана шампион. Бившият мениджър на Ливърпул дойде в Селтик през миналия май и подписа договор за 12 месеца.

„Зелено-белите“ спечелиха през този сезон и Купата на Лигата и нямат загуба в 31 мача от първенството през този сезон. Селтик има шанс да постигне требъл в Шотландия през този сезон.

На 23 април „детелините“ ще играят с Глазгоу Рейнджърс полуфинал от турнира за Купата на страната.4. Bet365 Ви дава шанс да спечелите бонус до 50% за множествен залог, включващ мачове от всички силни тенис турнири. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог преди мач с 2 или повече селекции на пазарите Да Спечели Мача, Победител в Първи Сет или Залози за Сет за мачовете по единично и двойки от турнирите за Големия Шлем, АТП, УТА или Чалънджър, както и мачовете по единично и двойки за Купа Дейвис, Фед Къп и Хопман Къп. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250 000лв. Не забравяйте, че колкото повече залагате, толкова повече се увеличават шансовете Ви за печалба.
Ръгби
5.1 Bet365 предоставя на вашето внимание офертата Нов Шанс в Продълженията, с която имате още един шанс за печалба ако ръгби мач стигне до продължения. Ако мач от Ръгби Лийг или Ръгби Юниън стигне до продължения, и Вашият залог не е бил уреден като печеливш за редовното време, този залог
остава а..