Неймар:Да спечеля „Златната топка“ е нещо, което съм си поставил като цел

Неймар се намира в сладък период. След като показа, че е в страхотна форма в последните мачове на Барселона и изведе Бразилия до победите над Уругвай и Парагвай, кариоката иска да постигне повече и вече има цели за бъдещето, сред които и спечелването на „Златната топка“. Нещо, за което говори пред руския вестник „Спорт Експрес“.

„Да спечеля „Златната топка“ е нещо, което съм си поставил като цел, и би било една лична победа. Но не бързам да го сторя. Личните ми амбиции не са причината, поради която съм във футбола. Играя за удоволствие. Харесва ми да помагам на отбора и съотборниците ми. Ако всичко върви добре, индивидуалните награди ще дойдат“, споделя бразилецът, след което разказва за химията му с Лионел Меси и Луис Суарес.

„Отношенията са важни и извън терена. Ние сме приятели. По време на игра ние взаимно се допълваме. Меси и аз играем по крилата, а Суарес в средата. Меси е футболист, на когото се възхищавам, откакто дойдох в Барселона. Лео ми помага още от момента, в който пристигнах. Винаги ще ме удивлява неговото желание за игра и отношение“, отбелязва още Неймар, който не крие, че се надява да стане световен шампион с Бразилия и да продължи да пише история със синьо-червения екип.Нека Ви напомним, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.3. Няма съмнение, че Формула 1 е бърз, очарователен, зашеметяващ и вълнуващ спорт. Усещането е още по-неописуемо, когато сте заложили на любимия си спорт с Bet365 Live In-Play. Независимо дали Ви харесва да залагате на Формула 1 или го правите само за забавление, ние Ви предоставяме пълен набор от информация с актуални новини всеки ден. От една страна това е един сравнително лесен спорт (коли карат в кръг, първият който финишира е победител), но от друга страна е изключително сложен, който понякога има неразличими правила и регламенти. Въпреки това, за щастие залагането се установява на първата част от този спорт, а именно без да се налага да усвоявате тънкостите на този спорт (нека това оставим на състезателните инженери). Всеки тип знания, свързани със залагането са от полза и Ви доближават до печалбата. Така че колкото повече знаете и разбирате, толкова по-вероятно е да спечелите.
Тенис