Пламен Марков излезе с официална позиция след вчерашната загуба с 0:2 от Лудогрец

Спортният директор на ЦСКА-София Пламен Марков излезе с официална позиция след вчерашната загуба с 0:2 от Лудогрец в 26-ия кръг на Първа професионална лига. Легендата на ЦСКА упрекна „орлите“ в нечестна игра.

Публикуваме позицията без редакторска намеса:

Скъпи армейци,

На първо място искам да ви благодаря за невероятната подкрепа към отбора. Нагледно показахте как се обича и брани любовта. Поклон пред всички вас!

Второто нещо, което искам да споделя пред вас и цялата общественост – изключително разочарован и огорчен се чувствам от начина, по който Лудогорец спечели срещата – груби съдийски грешки, които бяха очевадни и фатални. Недопустимо е мач от такова ниво да се решава по този начин. Недопустимо и срамно.

Подобни действия НЕ помагат на футбола по никакъв начин, дори по-скоро бих казал, че вредят. Нали искаме да развиваме играта? Стремим се да достигнем големите, да създаваме конкуренция, да вдигаме нивото. Но това няма как да се случи с подобни срещи.

ЦСКА винаги се е борил за челните места и така ще бъде и занапред. Въпреки всичко, въпреки всички нашата амбиция е да изградим силен отбор, който да остави сериозна следа не само в България, а и в Европа.

Апелирам отговорните органи да обърнат внимание на действията на съдиите в снощната среща и да вземат съответните мерки.

С уважение,

Пламен Марков
Нека Ви напомним, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.
Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.