Раджа Наинголан отрече информациите, че е бил хванат да шофира след употреба на алкохол

Халфът на Рома Раджа Наинголан отрече информациите, че е бил хванат да шофира след употреба на алкохол и че книжката му е била отнета. Белгийското издание Nieuwsblad съобщи, че докато е бил в родината си за мачовете на националния отбор в края на март, Нинджата е посетил нощен бар, където е пил и след това се е качил на автомобила си. След това той бил спрян за проверка от полицаи, които отчели 0.82 промила алкохол.

„Пълни глупости! Не бях аз зад волана, беше мой приятел. Стоях на седалката зад него и не са ме карали да духам на апарата“, обясни Наингонал, като дори качи снимка на своето разрешително за шофиране, за да докаже, че не му е отнето.4. Bet365 Ви дава шанс да спечелите бонус до 50% за множествен залог, включващ мачове от всички силни тенис турнири. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог преди мач с 2 или повече селекции на пазарите Да Спечели Мача, Победител в Първи Сет или Залози за Сет за мачовете по единично и двойки от турнирите за Големия Шлем, АТП, УТА или Чалънджър, както и мачовете по единично и двойки за Купа Дейвис, Фед Къп и Хопман Къп. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250 000лв. Не забравяйте, че колкото повече залагате, толкова повече се увеличават шансовете Ви за печалба.
Ръгби
5.1 Bet365 предоставя на вашето внимание офертата Нов Шанс в Продълженията, с която имате още един шанс за печалба ако ръгби мач стигне до продължения. Ако мач от Ръгби Лийг или Ръгби Юниън стигне до продължения, и Вашият залог не е бил уреден като печеливш за редовното време, този залог
остава а..