Рафаел Надал поздрави новия шампион Роджър Федерер за успеха

Финалистът в Маями Рафаел Надал поздрави новия шампион Роджър Федерер за успеха и заяви, че като цяло е доволен от представянето си на турнира от серията „Мастърс“ във Флорида. „Първо, поздравления за Роджър и неговия екип – невероятен старт на сезона. Мисля, че това е едно от най-добрите завръщания в тура след дълго отсъствие заради контузия в историята, така че – браво! Много съм щастлив за теб“, обърна се Надал към Федерер по време на церемонията по награждаването.

„Това бяха две много добри седмици за мен, независимо, че за трети път тази година загубих от Роджър. Началото на сезона е добро за мен, вече играх на три финала“, сподели още Рафа, като с усмивка призна, че е разочарован на всеки три години да играе на финала в Маями и всеки път да го губи.

Шампионът Федерер също поздрави съперника си и заяви: „Щастлив съм, че двамата с теб сме тук в момента. Наслаждавам се на мачовете с теб, всичко започна точно тук през 2004, когато ти беше малко момче, което се превърна в голям и силен мъж. С теб сме имали някои епични мачове през годините, не на всички от тях съм се наслаждавал, но сме имали големи битки през годините… ти си твърде добър, за да не спечелиш този турнир – всичко най-хубаво през следващите години“, обърна се с усмивка към Надал швейцарецът. „За мен мечтата продължава… какъв старт на годината, не мога да повярвам. Благодаря на всички, които са ме подкрепяли през тази седмица, през тази година и по време на по-трудните за мен моменти през 2016“, каза още Федерер.Нека Ви напомним, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.
Вижте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.