РИО 2016 ЧУПИ РЕКОРДИ В МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА СЕКС

Участниците на олимпийските игри в Рио де Жанейро имат доста свободно време извън тренировките и състезанията, а голяма част от тях се чудят как да го запълнят. Спортните звезди се обръщат към най-различни мобилни приложения за запознанства или секс, най-популярното от които е Tinder.

Идеята на приложението е да харесаш някой по снимка, приплъзвайки надясно или наляво на екрана, съответно за “да” и “не”. Освен снимките е включено и кратко описание, което всеки пише сам за себе си, както и общи интереси, базирани на свързаните профили в социалните мрежи, а ако двама души се харесат, тогава има “съвпадение” (б.а. – от английски „match“).

Tinder излезе на бял свят през 2012 година, но големият му бум сред спортистите бе по време на зимните олимпийски игри в Сочи през 2014 година, а сега жъне истински фурор. Говорителката на компанията-производител IAC – Роузет Памбакиян заявява, че активността е невиждано висока до момента от началото на Игрите в Рио. “Съвпаденията” от началото на спортния форум са нараснали със 129%, а тенденцията е това увеличение да продължи.