Рома срещу Интер

След контрастното си представяне в Лига Европа през седмицата, двата отбора ще премерят сили на „Олимпико“. Рома е домакин на Интер в неделя от 21:45 часа българско време в интересен сблъсък от седмия кръг в Серия А. „Вълците“ нямат загуба в последните си шест домакинства на „нерадзурите“ във всички турнири.

Залози за победа на Рома се приемат при коефициент от 2.00. Шансовете за успех на Интер са оценени на 3.80.

Рома е в серия от шест поредни победи на домашен терен в „калчото“, но не успя да вземе точки в последните си две визити. В четвъртък съставът на Лучано Спалети разгроми Астра Гюргево с 4:0 в среща от Лига Европа.

Спалети няма да може да разчита в неделя на лекуващите травми Томас Вермален, Марио Руи и Антонио Рюдигер. Един Джеко се очаква да започне на върха на атаката за сметка на Франческо Тоти. Компания на босненеца вероятно ще правят Диего Пероти и Мохамед Салах.

Интер успя да събере 11 точки от 15 възможни в последните пет кръга. Момчетата на Франк Де Бур обаче се представят отчайващо в Лига Европа, където записаха втора поредна загуба, отстъпвайки на Спарта Прага с 1:3 в четвъртък.

Жоао Марио се бори с мускулна травма и участието му в предстоящия мач е под въпрос. Капитанът Мауро Икарди (2.05 да се разпише в мача) най-вероятно ще е острието в предни позиции за миланския гранд.

Не забравяйте, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и пгорнози за Bet365 Футбол. От Бет БГ ком

Save

Save

Save

Save