Ръководството на ЦСКА 1948 публикува официален отговор към Димитър Пенев

Ръководството на ЦСКА 1948 публикува официален отговор към Димитър Пенев. Вчера легендарният специалист заяви, че не знае „кои са тези“ и попита какво общо има този клуб с емблемата на ЦСКА. Ето отговорът на „червените“:

„Армейци,

Ние от ЦСКА 1948 безкрайно много уважаваме Димитър Пенев. Уважаваме го като треньор номер 1 на България за 20-и век, като легендарен футболист на ЦСКА и като винаги усмихнат и пълен с шеги човек. Затова и приемаме последните му изявления по адрес на нашия клуб по-скоро като някаква закачка, отколкото като сериозни обвинения.

Доказан откривател на млади таланти като Пената би трябвало много добре да знае кои са повечето от нашите футболисти и къде са играли допреди няколко години. И все пак, ще изпълним молбата му да посочим поне един наш състезател с 10 мача за ЦСКА:

Герман Петров, 12 години в школата на ЦСКА, над 250 мача
Давид Стоянов, 12 години в школата на ЦСКА, над 250 мача
Георги Божилов – 11 години в школата на ЦСКА, над 240 мача
Стоян Деспотов – 9 години в школата на ЦСКА, над 220 мача
Калоян Стефанов – 9 години в школата на ЦСКА, над 200 мача
Радослав Димитров – 6 години в школата на ЦСКА, над 200 мача
Сава Савов – 5 години в школата на ЦСКА, над 190 мача
Йоан Маринов – 7 години в школата на ЦСКА, над 150 мача
Борислав Ангелов – 9 години в школата на ЦСКА, над 150 мача
Илиан Генадиев – 8 години в школата на ЦСКА, над 140 мача
Кристиян Петров – 4 години в школата на ЦСКА, над 140 мача
Никола Маджаров – 10 години в школата на ЦСКА, над 120 мача
Станислав Желязков – 7 години в школата на ЦСКА, над 120 мача
Илия Джамов – 3 години в школата на ЦСКА, над 70 мача
Спас Спасов – 4 години в школата на ЦСКА, над 60 мача
Кристиян Дяков – 4 години в школата на ЦСКА, над 60 мача
Георги Кънчев – 1.5 години в школата на ЦСКА, над 60 мача

Ние се гордеем, че отборът ни има здрав армейски гръбнак! Тези млади мъже, дали толкова години от живота си за ЦСКА, в един черен ден бяха замеряни и обиждани – не къде да е, а на Армията! Наш дълг е да им осигурим поле за изява, шанс за развитие и сърдечна подкрепа. Те го заслужават!

Надяваме се, че отговорът ни ще удовлетвори както Димитър Пенев, така и всеки друг, който има желание да научи повече за общото между нашия клуб и умишлено фалирания ЦСКА. Имената в треньорския ни екип, в лицето на Валентин Илиев, Йордан Юруков и Йордан Йорданов-Жан, дори нямат нужда от представяне и статистика.

Като за финал бихме искали на свой ред да зададем един въпрос към чичо Митко – колко мача за ЦСКА имат играчите, които се подвизават на Армията в момента и колко изиграни срещи имат същите тези футболисти за отбора на Литекс (Ловеч)?

В очакване на отговор и с уважение,
Ръководството на ФК ЦСКА 1948″Нека Ви напомним, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.
Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.