САЩ – Чили сряда 27 Март bet-bg.com

Двубоят между САЩ – Чили ще се проведе на 27 март (сряда) от 01:55 часа след полунощ в среща за Приятелски Мач на Националните отбори. Международния приятелски сблъсък във вторник приветства САЩ и Чили на BBVA Compass Stadium в Хюстън. Домакините ще се стремят да продължат своя силен старт под ръководството на Грег Берхалтер.

Коефициентът за победа на САЩ 3.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30Залози за това Чили да победят се приемат с коефициент 2.30. 

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

САЩ – Чили: Двубой статистика

След победа с 1:0 над Еквадор в петък, 3 победи от 3 за САЩ под наблюдението на Berhalter и отново има силна енергия около страната.

САЩ – Чили: Прогноза

В крайна сметка, ако този мач се играеше преди няколко години, щяхме да заложим на Чили катопобедители, но сега това не е така. Наистина, изглежда, че САЩ се подобряват в новия режим и изглеждат добре организирани в последните си срещи. Нещо, което със сигурност не може да се каже за чилийците.

Подкрепяме домакинска победа във вторник, която изглежда ще осигури добра стойност с привлекателна цена. САЩ спечелиха 6 от последните си 9 домакински приятели и ние можем да ги предвидим, че да се движат по този начин, с 1:0 победа за домакините.

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG