Селта победи гостуващия Генк с 3:2

В първи мач от четвъртфиналите в Лига Европа Селта победи гостуващия Генк с 3:2. Тимът от Виго получи ранен гол, но вкара три още до почивката. През второто полувреме галисийци пропуснаха още няколко добри положения, а груба грешка в защитата им позволи на резервата Томас Буфел да намали резултата и да направи реванша крайно интригуващ.

В началото по-активни бяха домакините, но в 10-ата минута Жан-Пол Ботуис засече с глава центриране от десния фланг и даде преднина на Генк. Само пет минути по-късно Пионе Систо се възползва от хубаво подаване на Джон Гуидети и с фалцов изстрел в далечния ъгъл изравни.

Испанците продължиха да нападат и в 18-ата минута вече имаха преднина в резултата. Яго Аспас пресече пас в половината на съперника, напредна и от границата на наказателното поле преодоля Матю Райън. Малко преди почивката Гуидети увенча силното си представяне с красив гол след комбинация с Аспас и публиката на „Балаидос“ отново ликуваше.

И през втората част двубоят беше отворен и с доста положения пред двете врати. Селта имаше своите шансове да реши всичко с четвърто попадение, но вместо това до гол стигнаха белгийците. Негов автор стана Томас Буфел, който наказа разсеяната игра на Джонатан Кастро – Джони и отблизо наказа Серхио Алварес.

Лига Европа, 1/4-финали – първи мач:

СЕЛТА – ГЕНК 3:2 (3:1)
0:1 Ботуис (10)
1:1 Систо (15)
2:1 Аспас (18)
3:1 Гуидети (38)
3:2 Буфел (67)
3. Няма съмнение, че Формула 1 е бърз, очарователен, зашеметяващ и вълнуващ спорт. Усещането е още по-неописуемо, когато сте заложили на любимия си спорт с Bet365 Live In-Play. Независимо дали Ви харесва да залагате на Формула 1 или го правите само за забавление, ние Ви предоставяме пълен набор от информация с актуални новини всеки ден. От една страна това е един сравнително лесен спорт (коли карат в кръг, първият който финишира е победител), но от друга страна е изключително сложен, който понякога има неразличими правила и регламенти. Въпреки това, за щастие залагането се установява на първата част от този спорт, а именно без да се налага да усвоявате тънкостите на този спорт (нека това оставим на състезателните инженери). Всеки тип знания, свързани със залагането са от полза и Ви доближават до печалбата. Така че колкото повече знаете и разбирате, толкова по-вероятно е да спечелите.
Тенис