УЕФА ще затегне мерките за сигурност около днешните четвъртфинали на Шампионската лига

УЕФА ще затегне мерките за сигурност около днешните четвъртфинали на Шампионската лига по футбол. Това стана ден, след като три ескплозии нанесоха щети на автобуса на Борусия Дортмунд и раниха защитника Марк Бартра по пътя на отбора от хотела към стадион „Сигнал Идуна Парк“ за двубоя с Монако снощи. Мачът беше отложен за днес за 19.45 часа българско време.

„След инцидента снощи УЕФА поддържа връзка с полицията, службите за сигурност, ръководствата на стадионите и клубовете и преразглежда мерките за безопасност за днешните срещи. Процедурите за сигурност ще бъдат завишени, където е необходимо. Другите два четвъртфинала тази вечер започват в 21.45 часа, като Байерн приема Реал Мадрид, а Атлетико Мадрид е домакин на Лестър Сити.4. Bet365 Ви дава шанс да спечелите бонус до 50% за множествен залог, включващ мачове от всички силни тенис турнири. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог преди мач с 2 или повече селекции на пазарите Да Спечели Мача, Победител в Първи Сет или Залози за Сет за мачовете по единично и двойки от турнирите за Големия Шлем, АТП, УТА или Чалънджър, както и мачовете по единично и двойки за Купа Дейвис, Фед Къп и Хопман Къп. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250 000лв. Не забравяйте, че колкото повече залагате, толкова повече се увеличават шансовете Ви за печалба.
Ръгби
5.1 Bet365 предоставя на вашето внимание офертата Нов Шанс в Продълженията, с която имате още един шанс за печалба ако ръгби мач стигне до продължения. Ако мач от Ръгби Лийг или Ръгби Юниън стигне до продължения, и Вашият залог не е бил уреден като печеливш за редовното време, този залог
остава а..