Хамбургер ШФ ще бъде без полузащитника си Николай Мюлер през следващите шест седмици

Борещият се за оцеляване в Първа Бундеслига тим на Хамбургер ШФ ще бъде без полузащитника си Николай Мюлер през следващите шест седмици, съобщиха от клуба. Той има травма в коляното, получена при победата с 2:1 над Кьолн в събота. Именно Мюлер бе и човекът, който реализира първия гол за домакините в мача, но впоследствие се наложи да бъде заменен. Германецът е един от най-силните футболисти на отбора този сезон.

Добрата новина от лагера на Хамбургер е възстановяването от травма на Аарон Хънт. Бившият играч на Вердер (Бремен) ще пропусне двубоя с Борусия (Дортмунд) във вторник, но по всяка вероятност ще бъде на линия за срещата с Хофенхайм в събота.{0}
Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Тук можете да откриете предстоящи спортни събития, които ще бъдат предавани пряко. Това означава, че най-популярните събития от света на спорта ще бъде само на един клик разстояние.
1.2 Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития, но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.