Шалке 04 разгроми Волфсбург с 4:1 в среща от 28-ия кръг на Бундеслигата

Шалке 04 не даде никакъв шанс на Волфсбург, разгромявайки го с 4:1 в среща от 28-ия кръг на Бундеслигата. Победата доближи домакините само на 3 точки до място в Лига Европа, докато отборът от града на „Фолксваген“ продължава да крета точно над изпадащите и е сериозно застрашен от участие на бараж.

„Фелтинс Арена“ стана на крака на два пъти още до средата на първото полувреме след голове на Гуидо Бургщалер (6′) и Леон Горетцка (23′). В самото начало на втората част доскорошния футболист на Волфсбург Даниел Калиджури покачи на 3:0 и принуди съперника да се предаде още тук. В 77-ата минута Бургщалер направи 4:0, а две минути по-късно Марио Гомес намали от дузпа.

„Вълците“ можеха да окажат по-сериозна съпротива, но през първото полувреме пропуснаха две добри възможности чрез Юнус Мали и Даниел Дидави. Волфсбург вече е загубил половината от двубоите си за първенство и води битка за оцеляването си срещу Аугсбург, Майнц 05, Инголщат 04 и Хамбургер ШФ
Нека Ви напомним, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Тук можете да откриете предстоящи спортни събития, които ще бъдат предавани пряко. Това означава, че най-популярните събития от света на спорта ще бъде само на един клик разстояние.