Алкасер: Атлетико е по-корав от Реал

Играчът на Барса счита „дюшекчиите“ за най-тежкия съперник на своя тим в Ла Лига. Нападателят Пако Алкасер е сериозно респектиран от тима на Атлетико Мадрид и твърди, че състава на Диего Симеоне е по-труден за побеждаване от този на „вечния враг“ Реал Мадрид. Атлетико се противопоставя успешно на двата гранда от Ла Лига в последните няколко сезона, като през 2014 година дори грабна шампионската титла (6.00 да го стори отново през тази кампания).

Междувременно, залози за победа на Барса над Депортиво Ла Коруня у дома в събота се приемат при коефициент от 1.10. Шансовете на Атлетико да спечели срещу Гранада на „Калдерон“ същия ден са оценени на 1.14, а тези на Реал да грабне трите точки от визитата си на Реал Бетис- на 1.33.

Атлетико Мадрид превърна домашния си стадион в почти непревземаема крепост и не спира да жъне успехи както в Испания, така и в Европа. Пако Алкасер не пропусна да отдаде заслуженото на Диего Симеоне.

„Атлетико и Реал имат различни стилове на игра. Атлети се справя по-добре напоследък и е по-труден за побеждаване. Очевидно е, че Симеоне е корав и винаги иска да побеждава“, коментира Алкасер.

23-годишният Пако Алкасер премина това лято в Барселона с трансфер от Валенсия. Той все още няма отбелязан гол за новия си тим, а ако се разпише във визитата на „Местая“ по-късно този месец, стрелецът обеща да не празнува.

Не забравяйте, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози, коефиценти и прогнози за Футбол от Bet365 & Bet BG

Save