Алкорон – Химнастик събота 01 Юни bet365

Двубоят между Алкорон – Химнастик ще се проведе нa 01 юни (събота) от 20:00 часа в сблъсък от Сегунда дивисион на Испания. Посетителите се отправят към това пътуване и ще играят само за гордост, тъй като те са на 13 точки от безопасността след лош сезон в сегунда дивисион.

Коефициентът за победа на Алкорон e 1.90. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на Химнастик e 4.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Алкорон – Химнастик: Двубой Статистика

Алкоркон АД не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Преди година Химнастик бяха номер 17 в класирането с 46 точки. Сега са номер 21 с 32 точки.
Статистиката на Химнастик като гост този сезон: 1-3-16.

Алкорон – Химнастик: Прогноза

Алкоркон спечели четири от последните си пет срещи с Химнастик. Посетителите влизат в този сблъсък само с 6 точки като гост в 20 мача, като са загубили 16 от 20 пътувания. Като се има предвид, че Алкоркон е спечелил почти половината от домакинските си мачове в чудесна форма в това събитие, ние подкрепяме домакинска победа като наш съвет за този сблъсък.
bet-bg

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG