Анже – Бордо 15 януари bet365

Двубоят Анже – Бордо от  Лига 1 на Франция ще се проведе на 15 януари (вторник) от 20:00 часа. Анже бавно придобиват славата си на майстори на равенствата. Без да се провалят, повечето от срещите им завършват с равен резултат. Дори и у дома, отборът изглежда не е в състояние да спечели три точки.

Коефициентът за победа на Анже е 2.40. Равенството в мача е оценено с 3.20. Коефициентът за победа на Бордо е 3.10. Вижте ТВ Програма за мача тук. 

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Анже – Бордо: Статистика Н2Н

Анже не е побеждавал в последните си 6 срещи.
Като домакин, Анже не е губил от Бордо в последните 3 срещи помежду им.
Статистиката на Бордо като гост този сезон: 1-3-4.

Анже – Бордо: Прогноза

Досегашният рекорд на Жирондините започваше да тревожи феновете и с право. Те се опитаха да се поправят. Отборът се реваншира с две победи като гост след петте последователни мача без победа.

Отборът на Рикардо Гомес ще се опитат да направят всичко възможно и да пробият защитата на домкините си поне веднъж, но домакините, които са силни в защита, и които предпочитат равенства, ще се борят за победата, и няма да позволят повече от един гол.

Резултат: Равенство
Точен резултат: 1-1

Официални спонсори на Лига 1 са: TAGHeuerbet-bg.com

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно. Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG