Арестуваха Росен Животното за отправените от него заплахи към синдика на ПФК ЦСКА АД Дора Милева

Софийска районна прокуратура повдигна обвинение и задържа Росен Петров, известен с прякора Животното, за отправените от него заплахи към синдика на ПФК ЦСКА АД Дора Милева. Припомняме, че това се случи преди несъстоялия се търг за емблемата и активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД, когато Милева обяви, че е получила заплахи, включително и за физическа саморазправа.
Предлагаме на вашето внимание пълния текст, публикуван на сайта на Софийска районна прокуратура:

Прокуратурата привлече като обвиняем Росен Петров – „Животното“, който по време на търга за емблемата и имуществото на ПФК „ЦСКА АД“, опит за провеждането на който беше направен на 30.03.2017 г., в административната сграда на стадион „Българска армия“ в гр. София, е отправил заплахи към Дора Милева – синдик на изпадналото в несъстоятелност дружество. Сред отправените от Петров към Милева реплики били думите: „Ако не отвориш офертата и не отмениш търга, няма къде да се скриеш… Ще те намерим дори на луната… Ще пострадаш!“

Действията на Петров били възприети от множество свидетели, като за инцидента незабавно било сигнализирано на органите на СДВР. Служителите на реда задържали Петров, а по случая било образувано досъдебно производство. Впоследствие му е повдигнато обвинение за извършено престъпление по чл. 144, ал. 2, вр. ал. 1 НК (за което се предвижда наказание лишаване от свобода до пет години).

Предвид изключително високата обществена опасност на личността на Петров, основаваща се на неговите многобройни предходни осъждания, прокуратурата е разпоредила задържане на обвиняемия до 06.04.2017 г., когато той ще бъде конвоиран в сградата на Софийския районен съд за разглеждане на искане за неговото по-нататъшно задържане под стража.Нека Ви напомним, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.
Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.