Арсен Венгер определи като „притеснителна и разочароваща“ загубата с 0:3 от Кристъл Палас на „Селхърст Парк“

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер определи като „притеснителна и разочароваща“ загубата с 0:3 от Кристъл Палас на „Селхърст Парк“ в лондонското дерби от 32-ия кръг на английското футболно първенство. Френският спец призна, че поражението застрашава класирането на тима в топ 4, с което и надеждите за участие в Шампионската лига през следващия сезон.

Арсенал допусна пет загуби в последните си осем мача и от второ място се свлече на шестото, на 7 точки зад четвъртия Манчестър Сити, макар и с мач по-малко.

„Естествено това ни вреди. Но много тревожен и разочароващ е начинът, по който загубихме мача. Това е тежкото за нас. Лошата серия оказва влияние върху шансовете ни да бъдем в топ 4. Всяка загуба е притеснителна. Водил съм над 1100 мача на Арсенал и не сме свикнали да бъдем в такава ситуация. Много е обезпокоително. Трябва да намерим начин да отговорим, а не да се примиряваме. Разочарован съм, но съм и амбициран да сложа нещата в ред“, коментира Венгер, който изведе Арсенал до място в четворката във всеки един от 20-е си сезона, в които беше начело на отбора досега.

Френският спец, чийто договор с клуба изтича през лятото, отказа да говори за бъдещето си. „Непрекъснато ми задават този въпрос, но днес не съм в настроение да говоря за това. Притеснен съм, че загубихме важен мач и сме в трудна позиция. Това, което има значение, е как се представяме на игрището. Чувствам, че всички са концентрирани да играе добре“, каза Венгер.2. Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига, Евро 2016, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.
Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.