Атлетико Мадрид – Леванте 13 януари bet365 laliga

Двубоят Атлетико Мадрид – Леванте от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 13 януари (неделя) от 13:00 часа.  Mattressers все още са на второ място в класирането на лигата и ще имат хубав шанс да намалят разстоянието зад Барса до две точки (поне за четири часа) в неделя, когато Леванте им гостува в столицата.

Коефициентът за победа на Атлетико Мадрид е 1.25. Равенството в мача е оценено с 6.00.  Коефициентът за победа на Леванте  е 12.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Атлетико Мадрид – Леванте: Статистика Н2Н

Като домакин, Ат. Мадрид не е губил от Леванте в последните 9 срещи помежду им.
Коке има повече жълти картони (6) от всеки друг играч на Ат. Мадрид. Кампана е с 7 за Леванте.
Ат. Мадрид не са губили в последните 13 свои домакинства.

Атлетико Мадрид – Леванте: Прогноза

Леванте трябваше да работи усилено, за да спаси точка в домакинството срещу Джирона миналия петък. Те изостанаха на 2 пъти, вторият изравнителен гол дойде в 86-ата минута чрез заместващия Кока.

Отборът, воден от Пако Лопес, допусна два или повече гола във всички от последните четири мача в лигата. Това със сигурност не е обещаващ знак за тях преди пътуването до Estadio Wanda Metropolitano.

Така Атлетико Мадрид ще има хубава възможност да повиши доверието в себе си с победа срещу борещия се Леванте. Антоан Гризман вдигна резултата си в  лигата до осем с попадението на Рамон Санчес Пидзжуан миналия уикенд. Той трябва да има достатъчно място, за да създаде шансове пред слабата защита на Леванте.

Атлетико Мадрид -1.5 хендикап
Антоан Гризман ще вкара по всяко време

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.    bet-bg.com

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно. Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG