Байерн Мюнхен – РБ Лайпциг 19 декември bet365

Двубоят Байерн Мюнхен – РБ Лайпциг от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 19 декември (сряда) от 21:30 часа.  Както Байерн Мюнхен, така и RB Лайпциг се наслаждаваха на страхотна игра уикенда. Баварците направиха три поредни победи в лигата.

Коефициентът за победа на  Байерн Мюнхен  е 1.36.  Равенството в мача е оценено с 5.25. Коефициентът за победа на Лайпциг  е 8.00. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Байерн Мюнхен – РБ Лайпциг: Статистика Н2Н

Роберт Левандовски е голмайстора на Байерн с 10 гола. Тимо Вернер има 10 гола за РБ Лайпциг.
Тиаго Алкантара има повече жълти картони (3) от всеки друг играч на Байерн. Марсел Забитзер е с 5 за РБ Лайпциг.
РБ Лайпциг са в серия от 4 поредни загуби като гост.

Байерн Мюнхен – РБ Лайпциг: Прогноза

Юсуф Пулсен и Тимо Вернер записаха гол  за да помогнат на отбора на Ралф Рангник за победата с 4: 1 над Майнц в неделя. Така биковете задържаха Байерн Мюнхен  само на две точки разстояние на трето място. При победа тук в Алианц Арена те ще задминат баварците в класирането лигата.

Въпреки това няма много шансове за такъв резултат, като се има предвид ужасната форма на Лайпциг в последните мачове. Биковете загубиха четири поредни мача на Red Bull Arena, без да отбележат нито един гол в последните три мача.

Ето защо трябва да видим байерн Мюнхен като фаворит и ние ще ги подкрепим да доминират от самото начало.

HT / FT Байерн Мюнхен / Байерн Мюнхен
Байерн Мюнхен -1.5 хендикап bet-bg.com

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно. Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG