Барселона – Валенсия 2 февруари bet365 laliga

Двубоят Барселона – Валенсия от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 2 февруари (събота) от 19:30 часаВаленсия получи огромен тласък на доверие във вторник, когато се възстановиха след дефицит от гол, за да победят Хетафе с два гола и да се изкачиха до полуфинала на Копа дел Рей.

Коефициентът за победа на Барселона е 1.28. Равенството в мача е оценено с 5.75.  Коефициентът за победа на Валенсия е 11.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Барселона – Валенсия: Статистика Н2Н

Статистиката на Барселона като домакин този сезон: 8-2-1.
Като домакин, Барселона не е губил от Валенсия в последните 3 срещи помежду им.
Лионел Меси е голмайстора на Барселона с 19 гола. Даниел Парехо има 5 гола за Валенсия.

Барселона – Валенсия: Прогноза

Мъжете на Ернесто Валверде се отправят към мача, след като спечелиха осем поредни мача в лигата и са пет точки напред от второто място и Атлетико Мадрид. Барселона обаче са силно зависими от звездата си Лионел Меси, който им донесе точки само през последните седмици.

Барса пропусна редица шансове миналата неделя срещу Жирона. Те няма да получат толкова много възможности пред вратата на Валенсия, предвид статистиката Н2Н и последната форма на отбраната на Валенсия.

Под 3.5 гола FT
Барселона под 2.5 гола

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.  bet-bg.com

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG