Барселона – Виляреал 2 декември bet365

Двубоят Барселона – Виляреал от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 2 декември (неделя) от 19:30 часаБарселона ще трябва да се отчае с победа, след като спечели само една точка в последните два кръга в лигата. Все пак те са домакин на Виляреал на Camp Nou.

Коефициентът за победа на Барселона  е 1.25. Равенството в мача е оценено с 6.50.  Коефициентът за победа на Виляреал  е 11.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Барселона – Виляреал: Статистика Н2Н

Виляреал не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Барселона.
Виляреал нямат победа в последните си 7 мача като гост.
Преди година Виляреал бяха номер 5 в класирането с 21 точки. Сега са номер 16 с 14 точки.

Барселона – Виляреал: Прогноза

От началото на сезона посетителите се борят за последователност. Те са без загуба в последните шест мача във всички състезания, но тези срещи са малко, след като знаем, че пет от тях завършиха без победител.

Ето защо отборът на Javi Calleja седи на 16-то място в класирането на лигата в момента. Те имаха тежък мач с Рейнджърс в четвъртък в Лига Европа. Безголовите равенства ги задържаха на върха на класирането в Група G, но с напълно отворена ситуация, преди финалните кръгове.

Виляреал направи добър мач с победа с 2: 1 над Real Betis преди седем дни. Това вероятно е най-доброто им представяне за сезона. Жерар Морено и Самуел Чукуезе бяха в топ форма за отбелязване на голове.

Барса допусна поне една гола във всички от последните пет мача във всички състезания. Ето защо виждаме домакинската победа и BTTS като очевиден избор тук.

Барселона да спечели & BTTS
BTTS

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно. Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG