Борусия Дортмунд – Тотнъм 05 Март bet-bg.com

Двубоят между Борусия Дортмунд – Тотнъм ще се проведе на 05 Март (вторник) от 22:00 часа в среща от 1/8 финалите на УЕФА Шампионска лига. В решаващата част от сезона нещата изглеждат на кантар и за двете страни. Лидерите на Бундеслигата Борусия Дортмунд бяха победени в петък, което означава, че Байерн Мюнхен вече е на ниво по точки с тях в страната.

Коефициентът за победа на Борусия Дортмунд е 1.95Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Тотнъм е 3.75Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Борусия Дортмунд – Тотнъм: Двубой Статистика

Дортмунд не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Тотнъм.
Резултат от първият мач: Тотнъм – Дортмунд 3-0.
Тотнъм са в серия от 4 поредни загуби като гост.

Борусия Дортмунд – Тотнъм: Прогноза

Домакините загубиха в Аугсбург през уикенда, което ги остави нестабилни на върха. Те ще имат решаващ месец, преди началото на април, когато ги очаква сблъсък с Байерн. Като се имат предвид огромните възможности, които те имат на местно ниво през този сезон, може би в най-добрите интереси на Дортмунд е да не напредне тук. Въпреки това, те влизат в тази игра с цел да обърнат тежкото си поражение на Уембли, въпреки че исторически статистиката не са точно в тяхна полза преди този сблъсък.

100% от отборите, които са спечелили с 3:0 у дома в първия мач от нокаут етапите в Шампионската лига, са преминали към следващия кръг (7 предишни случая). Това поставя Тотнъм в добра позиция да премине, което ще бъде второто им присъствие в четвъртфиналите на състезанието след 2010/11. Това не е най-великото родословие за страна, която вижда европейската купа като последен шанс. Въпреки това, победата с 3:0 в първия мач показаха на какво са способни.

За сметка на това Шпорите идват в тази игра на гърба на четири поредни загуби като гост, губейки надеждите си да спечелят три трофея в този маднат. Те идват тук нервни. Дортмунд трябва да излезе напред, тъй като иска да се върне в играта, така че подкрепяме домакините, за да претендират за победа във втория мач.

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG