Борусия (Дортмунд) ще бъде без основни футболисти в дербито с шампиона Байерн (Мюнхен)

Борусия (Дортмунд) ще бъде без основни футболисти в дербито с шампиона Байерн (Мюнхен) в събота на „Алианц Арена“. Старши треньорът на „жълто-черните“ Томас Тухел не знае дали ще може да разчита на Юлиан Вайгъл, Шинджи Кагава и Лукаш Пишчек, а участието на Марк Бартра също остава под въпрос.

Защитникът Марсел Шмелцер може да се завърне в състава на Борусия, но Себастиан Роде, Марио Гьотце, Ерик Дурм, Андре Шурле и Марко Ройс няма да бъдат на разположение на отбора от Дортмунд.

„Жълто-черните“ са на четвърто място в Първа Бундеслига преди решителните мачове от четвъртфиналите в Шампионската лига срещу Монако през април.

„Определено има значение, че ще играем пак с тях. Този мач утре е нещо като среща по средата. Всички карти ще бъдат на масата в двубоя за купата“, заяви Тухел.

На 26 април Байерн (Мюнхен) и Борусия (Дортмунд) ще играят в полуфинален мач за купата на Германия.Нека Ви напомним, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Тук можете да откриете предстоящи спортни събития, които ще бъдат предавани пряко. Това означава, че най-популярните събития от света на спорта ще бъде само на един клик разстояние.