Вердер Бремен – Фортуна Дюселдорф 7 Декември bet365

Двубоят Вердер Бремен – Фортуна Дюселдорф от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 7 декември (петък) от 21:30 часа.  Вердер предложи силна съпротива срещу Байерн Мюнхен миналия уикенд, но все пак напусна терена с празни ръце със загуба 1-2 . 

Коефициентът за победа на  Фортуна Дюселдорф е 1.61.  Равенството в мача е оценено с 4.33. Коефициентът за победа на Фортуна Дюселдорф  е 5.00. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Вердер Бремен – Фортуна Дюселдорф: Статистика Н2Н

Вердер не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Максимилиан Егещайн е голмайстора на Вердер с 4 гола. Dodi Lukebakio има 5 гола за Fortuna Dusseldorf.
Като домакин, Вердер не е губил от Fortuna Dusseldorf в последните 3 срещи помежду им.

Вердер Бремен – Фортуна Дюселдорф: Прогноза

Можем да видим голове в петък, както неотдавна беше нивото на двата отбора. Всеки от последните пет мача, които Вердер изигра в Бундеслигата, показа опция BTTS „ДА“. От друга страна, пет от последните шест мача на Фортуна имаха най-малко три гола.

Вердер игра силно срещу Байерн М’нхен в последния си мач. Макар че това беше четвъртото им поражение в последните пет мача, окуражителното представяне може да вдигне духа в съблекалнята преди мача срещу Fortuna Dusseldorf.

Посетителите имат втория най-слаб защитен рекорд в цялата лига, като позволиха 28 гола в 13 мача. Те са допуснали три или повече гола в четири от последните шест мача в Бундеслигата. Ето защо виждаме петъчния мач като фантастична възможност за Вердер да сложи край на лошата си поредица от мачове. Ние ще подкрепим домакинската победа като основна опция за залог  тук. Алтернативно  домакините  да спечелят с два или повече гола.

Вердер да спечели
Werder над 1.5 гола  bet-bg.com

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно. Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG