Висша лига: Евертън приема Кристъл Палас

„Карамелите“ и намиращите се във възход „орли“ откриват седмия кръг във Висшата лига със дуел помежду си на „Гудисън Парк“. Евертън е домакин на Кристъл Палас в петък от 22:00 часа наше време в първи сблъсък от седмия кръг във Висшата лига. Палас не отстъпи в нито една от последните си три визити на „Гудисън Парк“ и има само една загуба в предните шест мача срещу противника от Ливърпул.

Коефициентът за победа на Евертън в срещата е 1.72, а този за успех на Кристъл Палас е 5.00. Вероятността затова двата тима да се разпишат в мача е оценена на 1.75.

Евертън е пети в класирането с 13 точки. В последния кръг момчетата на Роналд Куман бяха надиграни с 1:0 като гост на Борнемут и сега ще се стремят да се реваншират на своите фенове. В своята крепост „карамелите“ не познават вкуса на загубата в шест поредни шампионатни срещи.

В „лазарета“ на домакините са Мухамед Бешич, Тиас Браунинг, Матю Пенингтън и Джеймс Макартни, а участието на Дарън Гибс и Лейтън Бейнс е под съмнение. Крилото Яник Боласие (3.10 да се разпише) се изправя за първи път срещу бившия си тим след трансфера си през лятото и ще бъде настървен за силно представяне. На върха на атаката ще действа Ромелу Лукаку.

Кристъл Палас заема седма позиция в таблицата с 10 точки в актива си. „Орлите“ стартираха колебливо в шампионата, но постепенно вдигнаха темпото и взеха три поредни победи, последната от които с 2:3 като гост на Съндърланд.

Кристъл Палас пристига без контузените Скот Дан, Папе Суаре и Лоик Реми. Кристиан Бентеке ще бъде натоварен със задачата да създава неприятности в противниковото наказателно поле. Малко зад него сигурно ще подвизава Джейсън Пънчеон, а по крилата ще атакуват бързаците Вилфред Заха и Андрос Таунсенд.

Направете Подсигурен Залог за Първи Голмайстор за Яник Боласие и ако той отбележи гол в мача, ще има печалба за Вас от промоцията Подсигурен Залог за Първи Голмайстор в bet365. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.