Висша лига: Клоп ласкае Фирмино

Вроденият инстинкт на бразилеца му позволява да играе с успех на всеки един пост в офанзивен план, изтъкна мениджърът на ЛивърпулЮрген Клоп разкри причините, поради които предпочита да залага на Роберто Фирмино в центъра на атаката в последно време за сметка на Даниел Стъридж и Дивок Ориги. По думите на специалиста бразилския футболист притежава вграден инстинкт да участва в дефанзивен план, което му позволява да играе с успех по целия фронт на офанзивната линия.

Междувременно, коефициентът затова Фирмино, който има два гола на сметката си в пет срещи от шампионата, да стане голмайстор във Висшата лига е 51.00. Вероятността Ливърпул да продължи победния си ход в първенството и в края да ликува с шампионските отличия е оценена на 6.50.

„Роберто притежава физическите качества, за да играе в центъра на атаката. Освен това той винаги участва в офанзивен и дефанзивен план. Той има вграден инстинкт и когато е нужно, не се замисля много, за да си върне топката. В тези ситуации той е много силен и това му позволява да бъде еднакво ефективен на почти всички офанзивни позиции“, коментира Клоп пред Sky Sports.

След изиграването на шест кръга в английския шампионат Ливърпул заема четвърта позиция с актив от 13 точки. Момчетата на Клоп спечелиха миналите си три мача, в последният от които разгромиха Хъл Сити с 5:1 на „Анфийлд“. В следващия си сблъсък в събота „мърсисайдци“ гостуват на Суонзи.

Ставката затова Ливърпул да спечели срещата на „Либърти Стейдиъм“ в Уелс е 1.44.

Не забравяйте, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.