Вълнуваща схватка на „Джузепе Меаца“

Интер и Ювентус се впускат в ожесточена битка за надмощие във великото „Дерби на Италия“. Интер и Ювентус се изправят един срещу друг в неделя от 14:00 часа наше време в голямото дерби от четвъртия кръг в италианската Серия А. За последно двата отбора се срещнаха през март месец миналата година на „Джузепе Меаца“ в 1/2-финал реванш за Купата на Италия. Тогава Интер спечели с 3:0 в редовното време, но загуби злощастно при дузпите с 3:5.

Гонсало Игуаин ще бъде голямата заплаха за вратата на Интер.%d0%b3%d0%be%d0%bd%d1%81%d0%b0%d0%bb%d0%be-%d0%b8%d0%b3%d1%83%d0%b0%d0%b8%d0%bd-bet365

Ставката за победа на Интер в предстоящата интригуваща схватка е 4.00, а залози затова Ювентус да отмъкне пълния комплект точки се приемат с коефициент 1.95. Шансовете Юве да спечели на нула пък са оценени на 2.87.

Интер спечели само една победа в три мача от старта на кампанията в „калчото“, дошла в последни кръг с 1:2 като гост на Пескара. В четвъртък „нерадзурите“ стъпиха накриво в Лига Европа след домакинско поражение с 0:2 от израелския Апоел (Бер Шеева) и сега ще търсят подобаваща реакция или облаците над главата на треньора Франк де Бур ще започнат все повече да се сгъстяват.

Де Бур направи някои рокади в четвъртък, но сега ще пусне най-силния си състав. Мауро Икарди (2.62 да се разпише) ще бъде на терена от първата минута в търсене на четвъртия си гол в първенството, след като остана резерва срещу Апоел. Новите попълнения Жоао Марио, Евер Банега и Антонио Кандрева също се очаква да фигурират в стартовата единадесеторка.

Ювентус е с 100% актив в шампионата, след три последователни победи постепенно над Фиорентина (2:1), Лацио (0:1) и над Сасуоло с 3:1 у дома през миналия уикендк. Италианският шампион също разочарова през седмицата, завършвайки при нулево реми в домакинството си на носителя на титлата в Лига Европа Севиля.

Клаудио Маркизио все още е в „лазарета“ на гостите от Торино, а извън сметките също е и Стефано Стураро. Масимо Алегри вероятно ще заложи в предни позиции на аржентинското ударно дуо Гонсало Игуаин (4.33 да вкара първия гол в мача) и Паоло Дибала. Миралем Пянич ще организира играта на „старата госпожа“, а Сами Кедира ще се грижи за баланса в халфовата линия.

Не забравяйте, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Bet365 Коефиценти за мача

Интер Милан 4.00 | Равен Х 3.50 | Ювентус 1.95

Вижте всички спортни залози и прогнози за Футбол от Bet365

Бет БГ | www.bet-bg.com

Save