Гингам – Лион четвъртък 07 Февруари

Двубоят между Гингам – Лион ще се проведе на 07 февруари (четвъртък) от 22:00 часа в среща за Купата на Франция. Guingamp седи в дъното на класирането на Ligue 1, но минаха през финала на Coupe de la Ligue, побеждавайки Monaco миналата седмица в полуфинала след дузпи.

Коефициентът за победа на Гингам е 4.75.  Равенството в мача е оценено с 4.00. Коефициентът за победа на Лион е 1.65. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Гингам – Лион: Статистика Н2Н

Гингам не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Лион.
Лион са в победна серия от 4 мача.
Лион нямат загуба в последните си 6 мача.

Гингам – Лион: Прогноза

Лион се бореше да намери правилната форма през целия сезон, но изглежда, че са открили печелившата формула през последните няколко седмици. Те спечелиха три поредни мача във всички състезания, побеждавайки Амиен в двубой в Купата на Франция и Лига 1, и двата като гост.

Те се изкачиха на трето място в класацията като награда за тази форма. Бруно Генезио може да бъде особено доволен от защитната форма на мъжете си, тъй като Les Gones допусна само един гол в последните три мача в състезания.

Гингам има най-слабият защитен рекорд в цялата лига с 46 попадения в 22 мача досега. Тъй като те допуснаха осем в последните три срещи с Лион, подкрепата на посетителите изглежда е единствената логична опция за залагане тук.

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG