Гонзо: Левски е фаворит в сряда

Наставникът на Черно море се готви за много тежко гостуване на „сините“ за Купата на България.
Георги Иванов-Гонзо се завръща на „Герена“ за първи път, откакто напусна Левски София през лятото, за да изведе Черно море срещу „сините“ в сблъсъка им от 1/8-финалите за Купата на България. Срещата е с начален час 19:00, а Гонзо определи столичани за фаворити.

Залози за победа на Левски в редовното време се приемат при коефициент от 1.36. Шансовете за успех на Черно море са оценени на 6.50. Коефициентът затова да видим повече от 2.5 гола в срещата е 1.95.

Левски е лидер в Първа лига с осем победи и три ремита до момента, но изненадващо бе напуснат от старши-треньора Люпко Петрович. Раздялата с Петрович няма да се отрази на „сините“ в предстоящия мач, смята Георги Иванов-Гонзо.

„Очаква ни доста тежък мач, все пак Левски е фаворит. Напълно нормално е да се подготвим за това и да използваме нашите силни страни. Ще бъде доста интересен мач, в който до последно няма да се знае кой ще победи. Няма да тренираме дузпи, не вярвам да се стигне до дузпи“, коментира Гонзо.

Черно море показва възход напоследък и се намира в серия от три поредни победи за първенството. „Моряците“ надиграха Ботев Пд с 3:2 като гости през миналия уикенд и се изкачиха на четвърто място в таблицата.

Не забравяйте, че ако срещата Левски-Черно море завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Важат Условия.

bet365