Дайър: Лорис е най-добрият

„Подценяваният“ страж на Тотнъм – Лорис е номер едно в английското първенство, смята неговият съотборник.

Ерик Дайър вярва, че френския национал Юго Лорис е най-добрият вратар във Висшата лига в момента. Лорис не допусна гол в четири от досегашните срещи на Тотнъм във Висшата лига, включително срещу Борнемут (0:0) през уикенда.

Заложи bet365Междувременно, залози затова Тотнъм да елиминира Ливърпул от Купата на лигата във вторник се приемат при коефициент от 3.00. Шансовете на „шпорите“ да опазят вратата си „суха“ са оценени на 6.00, а тези на Дайър да се разпише в мача- на 11.00.

Тотнъм е единствения тим без загуба от началото на сезона във Висшата лига и е допуснал само четири гола в девет мача до момента. Ерик Дайър цени високо качествата на Юго Лорис и го постави над вратари от класата на Давид де Хеа, Петер Чех и Тибо Куртоа.

„Той е най-добрият вратар в първенството. Много е подценван и не зная защо. Може би защото е много тих. Той обаче е фантастичен, интересува го само футбола. Не само през този, но и през миналия сезон, направи невероятни спасявания. Просто умее всичко“, каза Дайър.

Тотнъм е на пета позиция във временното подреждане във Висшата лига, но само на точка пасив от лидера Манчестър Сити (2.25 за титла на Острова).

Не забравяйте, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол в bet365