Даниел Алвеш : В един момент вече не се чувствах добре в Барса. Писна ми да чувам, че аз съм този, който трябва да се махне

Днешният двубой между Ювентус и Барселона от Шампионската лига е много специален за Даниел Алвеш от тима на домакините. Бразилецът изкара осем сезона на „Камп Ноу“, но преди година избра да акостира в Торино.

„В един момент вече не се чувствах добре в Барса. Освен това станаха някои промени и с времето постоянно бях в списъка за гонене. Писна ми да чувам, че аз съм този, който трябва да се махне“, заяви Алвеш пред сайта на ФИФА.

„Сега ми е странно. Сигурен съм, че им липсвам“, добави с усмивка защитникът по адрес на каталунците.

„Смятам, че в Барселона ме оцениха като професионалист, като някой, от когото имаше полза да бъде в тима и който правеше всеки един мач уникален с някой нов танц или песен или каквото там. Внесох много настроение в съблекалнята. Говорих с бившите си съотборници и те ми казаха, че най-много им липсва това мое настроение. Казват ми, че съм уникален“, завърши Дани Алвеш.4. Bet365 Ви дава шанс да спечелите бонус до 50% за множествен залог, включващ мачове от всички силни тенис турнири. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог преди мач с 2 или повече селекции на пазарите Да Спечели Мача, Победител в Първи Сет или Залози за Сет за мачовете по единично и двойки от турнирите за Големия Шлем, АТП, УТА или Чалънджър, както и мачовете по единично и двойки за Купа Дейвис, Фед Къп и Хопман Къп. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250 000лв. Не забравяйте, че колкото повече залагате, толкова повече се увеличават шансовете Ви за печалба.
Ръгби