Дания – Република Ирландия 19 ноември bet365

Двубоят между Дания – Република Ирландия от груповата фаза на УЕФА Лига на нациите  ще се проведе на 19 ноември (понеделник) от 21:45 часа  на стадион NRGi Парк. Отборите играят в Групова фаза – Лига В – Група 4.

Коефициентът за победа на Дания в идния дуел е 1.61, а равенство се приема с коефициент от 3.70. Коефициентът за победа на Република Ирландия  е оценен на 7.50.  Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Дания – Република Ирландия : Статистика

Ирландия не е побеждавал в последните си 5 срещи.
Дания нямат загуба в последните си 4 мача.
Дания са в серия от 3 поредни домакински победи.

Дания – Република Ирландия: Прогнози

Република Ирландия ще имат големи трудности да създадат в последната трета в понеделник вечер, като се има предвид, че ще се срещнат със скандална защита на Дания. Домакините бяха способни да задържат защитата си на добро ниво. Те държат три последователни чисти листа срещу Уелс, Република Ирландия и Австрия, спечелиха два и изравниха един от тези три мача в процеса.

О’Нийл е принуден да даде възможност на по-младите играчи тук, тъй като той няма да разполага с Шейн Лонг и Джонатан Уолтърс. Това е огромен удар за ирландския отбор и ние не очакваме те да постигнат резултат в Архус.

Дания да спечели
Дания да поддържа чист лист

Спонсори на събитието са: бет365Hisense, booking.com, Alipay. bet365

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно. Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG